Obuka

Obuka za vozače "B" kategorije se sastoji iz dva dela i to:


-teorijskog i
-praktičnog

Teorijski deo
40 časova

Polaznik treba da u prostorijama naše škole odsluša nastavu u trajanju od 40 časova, a da zatim putem testa pokaže zadovoljavajući nivo znanja o teorijskom delu obuke. Tek nakon položenog teorijskog ispita kandidat može početi sa praktičnom obukom.

Praktični deo - obuka na vozilu
40 moto časova

Praktični deo obuke sadrži 40 moto časova (MČ), a svaki moto čas traje 45 minuta. Zakonom je predviđeno da se prvih 2-6 mč moraju vežbati na poligonu auto škole, a preostali časovi se izvode po nastavnom planu i  programu u gradskoj vožnji u ulicama slabog, srednjeg i jakog intenziteta saobraćaja i kombinacijama radnji van naselja i u naselju, kao i u noćnim uslovima.
Uz konsultaciju sa instruktorom, časove možete voziti pojedinačno po 1m.č. (45min) ili spojeno 2m.č. (“dvočas” u trajanju od 1h i 30 min.) .
U zavisnosti od vašeg slobodnog vremena i slobodnih termina kod instruktora nastava se odvija 6 dana u nedelji.
Po završenoj praktičnoj obuci stičete pravo da polažete praktični ispit.

 

LiteraturaDa biste uspešno savladali teorijski deo ispita, a i da bi kasnije bili zaista dobar vozač, potrebno je da koristite stručnu literaturu iz ove oblasti. Našim kandidatima preporučujemo udžbenik "VOZAČ" AMSS, novo izdanje.

Udžbenik je "lagan" i jednostavan za savlađivanje, savremeno koncipiran sa puno primera i testovima za vežbu. Po promotivnoj ceni, možete ga nabaviti u našoj auto školi.Pratite nas

Na vašem mobilnom uređaju

Kontakt

Auto škola LUX

Bulevar Zorana Đinđića 44
11070 Novi Beograd

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.    
tel: 011 311-93-75
fax: 011 212-03-05
mob: 063 19-30-225